Your terms and conditions of use

Köpvilkor 

VARMT VÄLKOMMEN TILL BATALJS WEBBSHOP

Här hittar du produkter inom främst lajv men även biljetter till våra event. Vår fysiska butik är öppen på större event och ligger vid scenarioanläggningen i Stråssa (industrivägen 14).

Våra leverantörer är noga utvalda. Mixen av produkter skall hålla hög klass & bra priser. Hos oss ska du alltid känna dig nöjd & trygg med ditt köp.

Reglerna nedan gäller för alla som handlar i vårt webshop.

Pris

Alla priser är inkl. moms (25%) om inte det är mat på event.

Minsta ordervärde: 50 kr

Leveranstid

Vårt mål är alltid att leverera så snabbt som möjligt och eftersom vi alltid bara tillåter beställningar av varor som finns i vårt lager så kan vi garantera en mycket snabb leveranstid på max 4 arbetsdagar om men oftast 1-2. Vi meddelar alltid kunden något skulle hända som gör att vara inte kan skickas direkt. Kontakten sker i första hand via telefon och i andra hand mail.Kunden har alltid rätt att häva sitt köp om leveranstiden av just den varan har blivit längre än beräknat.

Om vi kommer överens om ett återskick av varan skall kund stå för att varan skickas på säkert och väl paketerat sätt i orginal kartongen. Kunden får efter varan återkomit till Batalj en återbetalning på varans tidigare inbetalade värde minus Bataljs faktiska kostnad för frakt och avdrag på 5% totala beloppet. Detta är kompensation för våra avgifter mot betallösningar eller bank. Vi drar inte av för vår förlorade arbetstid eller paketeringsmaterial.

Har du bråttom eller har frågor ber vi Er e-posta eller ringa oss direkt. Se även fliken leveranser för rätt kontaktperson beroende på varusortiment. Vi nås alltid via mail.

erik@batalj.se

019-55 55 033 (normala arbetstider är 09:00-16:00)

Leverans till länder utanför Sverige

Finland, Åland, Danmark och andra Eu-Länder går bra. Tillsvidare kommer vi inte leverera till länder utanför EU som t.ex. Norge med andra regler.

Bor du i annat land så får vi be dig kontakta oss via e-post så att vi kan lösa det.
Mottagaren betalar den totala fraktkostnaden.

Delivery to countries outside Sweden: Please contact us for your request!
erik@batalj.se or call 0046 (0)72 50 50 096

Fraktkostnader
Frakten beräknas efter vikten på varan med automatik i webbshopen.

Vårt mål är att hålla så lågt pris som möjligt på frakt i webbshopen istället för att lägga till inbakad fraktkostnad på varorna. Men vi måste förstås alltid ta hänsyn till längd och storlek på paketen. Detta görs eftersom våra logistiker alltid har ett sådant system. Till stor del beräknar vår webbshop sådant automatiskt och lägger till vid t.ex. mycket avlånga paket. Skulle vi vara tvungna att lägga till extra frakt kontaktar vi alltid kunden innan och berättar detta. Kunden har då alltid rätt att ångra köpet eller ändra på beställningen.

Observera att för tält har vi valt att lägga oss så lågt vi kan prismässigt men det betyder också att om valuta kurser ändras kan vi behöva justera priset vid en beställning. Skulle en sådan större skillnad i pris finnas meddelas kunden detta personligen innan varan skickas så att vi är överens.

Skulle ni tycka att en frakt är ovanligt stor kan det förstås ha blivit ett fel i systemet. Kontakta oss då gärna innan ni lägger ordern så att vi kan korrigera detta.

Ångerrätt

Normal ångerrätt gäller enligt konsumentverket på fysiska varor. Alltså gäller 14 dagar på normala varor, undantaget är eventbiljetter där ingen ångerrätt gäller. Se retur av varor ovan. För presentkort gäller att de är giltiga 1 år från köpet med ångervilkor enligt normal angårrätt 14 dagar.

Hämtas i butiken

Du kan även i undatags fall tillåtas att hämta dina produkter i Stråssa på Industrivägen 15 eller Varggropsvägen 3B i Örebro. Detta är givetvis gratis (dock ej för tält se ovan). Ta kontakt med oss om du vill göra detta.

Betalning

Vi har flera betalningssätt och du väljer själv vilket som du vill använda. Varje lösning har sina fördelar.

Felaktigt pris

Om en beställd vara i vår webshop har ett felaktigt pris, oavsett anledning kan Batalj komma att avbryta delar eller hela betaladeordern. Kundens inbetalade belopp kommer då att återföras till samma konto som pengarna kom ifrån, inom några dagar. Om detta händer kommer kunden att meddelas detta via telefon eller e-post.


Tack för visat intresse.

Bröderna Batalj

 

All Epic Armoury material on this site is owned by and used with the permission of Iron Fortress ApS”